ALBTIME.COM

Shqip dhe në kohe

 • 5ebcad54f24a35d93baf853d7865f67e

  MASH dhe studentët arritën marrëveshje

  Muajin e ardhshëm do të përpilohet analizë në bazë të të cilës do të definohet ligj i ri për arsim të lartë. Kjo është marrëveshja e takimit të sotshëm në Rektoratin e universitetit “Shën Cirili dhe Metodi”, mes përfaqësuesve të rektoratit, Plenumit Studentor dhe Plenumit ...

 • 6e59e5b3e155f09aad61ddc0b6ae0520

  Super Liga: Derbi i takon FC Sutash Llopat, FC Mateçi vazhdon me fitore

  - Java e 19-të në Super Ligën e Kumanovës solli disa ndeshje interesante ku pati rikthime interesante dhe rezultate te papritura. Veçojm super sfiden FC Flori Turs – FC Sutash Llopat, ashtu siç pritej edhe ndodhi, vetëm SPEKTAKEL. Transferimet e ekipit FC Flori Turs në afatin kalimtar dhe të fundit nuk sollën ate qe pritej me disfat&e...

 • 300x200

  MASH dhe studentët arritën marrëveshje

  Muajin e ardhshëm do të përpilohet analizë në bazë të të cilës do të definohet ligj i ri për arsim të lartë. Kjo është marrëveshja e takimit të sotshëm në Rektoratin e universitetit “Shën Cirili dhe Metodi”, mes përfaqësuesve të rektoratit, Plenumit Studentor dhe Plenumit ...

 • 300x200

  Te Molla e Kuqe

  Pak kilometra në veri të Nishit, lumit Nishava dhe kalasë të Nassusit dardan, mes Xhades së Vjetër të Mithat Pahait valisë së dikurshëm të Nishit, rruga kthenë në të djathtë, e cila rrugë fushën dhe lokalitetin e këtij vendi e ndanë në dysh, aty është vendbanimi i dikurshëm i shqiptar...

 • 300x200

  MASH dhe studentët arritën marrëveshje

  Muajin e ardhshëm do të përpilohet analizë në bazë të të cilës do të definohet ligj i ri për arsim të lartë. Kjo është marrëveshja e takimit të sotshëm në Rektoratin e universitetit “Shën Cirili dhe Metodi”, mes përfaqësuesve të rektoratit, Plenumit Studentor dhe Plenumit ...

1008886_10151652884951308_1340732301_o

Lifestyle

Sport

 • Futboll
  210x150
  Super Liga: Derbi i takon FC Sutash Llopat, FC Mat...
 • MotoSport
  210x150
  Keq për Schumacherin: Divorcohet me grua, pas...
 • Futboll
  210x150
  Fanelat e Realit, do të qeshni me to (FOTO)

Mos lëshoni